...vijf slimme methodes voor energieanalyse

Energieadvies

Ga energieverspilling in je gebouw te lijf en verlaag energiekosten.

Energiescan: voor je gebouw of bedrijf

Realiseer blijvende energiebesparing, 10-20% is al gauw haalbaar.

… over wat een energiescan oplevert

“In het voorjaar kregen we de cijfers van een sporthal onder ogen. Wat bleek? Een hoog en constant warmteverbruik. De reden: de isolatie van de boilerinstallatie was verwijderd op zoek naar een lekkage - en niet meer teruggeplaatst. Een verliespost van al gauw € 1.200,-. De teller stopte pas toen de isolatie weer aangebracht was.”

“Bij een kantoor bleek de elektraverbruik netjes het aanwezigheidspatroon van de gebruikers te volgen, ‘s nachts en in het weekend alles uit. De verwarming bleef echter 24/7 loeien! De reden: de gebruikers hadden 24/7 toegang en dan diende het wel warm genoeg te zijn. Toch maar gauw een overwerkschakeling laten installeren, terugverdientijd 1 maand. ‘s Nachts naar kantoor? Dat doe je toch niet als je vanaf elke locatie kunt inloggen!”

Testimonial #1 Designation

“Een kleine verlaging van de binnentemperatuur naar 19 °C bleek een groot effect te hebben: 90% besparing op het warmteverbruik in de maand september. Hoe kan dat?? Voorheen ging de vloerverwarming ‘s nachts al aan om ‘s morgens op tijd de ingestelde temperatuur van 21 °C te hebben. Met een overdag oplopende buitentemperatuur en een beetje zoninstraling werd het al snel te warm en sprong ‘s middags de koeling aan. Nu de basistemperatuur verlaagd is trad dat verschijnsel nauwelijks nog op met de spectaculaire energiebesparing als resultaat. En geen kou klachten!

  Wil je weten wat een energieadvies je oplevert?

  Kom in actie en ga die hoge energiekosten te lijf,

  …realiseer directe energiebesparing.

  Een energiescan verdient zich snel terug, het adviestraject wordt in sommige situaties gesubsidieerd.

  Gratis download

  Vijf slimme methodes voor energieanalyse

  Wil je aan de slag met de Vijf slimme methodes voor energieanalyse vul dan je naam in en mailadres en ontvangt de downloadlink in je mailbox.

  …en ontvang de link direct in je mailbox

  Wil je:

  …en ontvang de Best Practices in je mailbox

  Je krijgt vervolgens regelmatig een mail met nieuwe tips en praktijkervaringen. Je kunt je altijd weer afmelden.