...vijf slimme methodes voor energieanalyse

Energieadvies

Ga energieverspilling te lijf en verlaag energiekosten.

Energiescan

De energiescan omvat het gebouw én de activiteiten die erin plaatsvinden.
Realiseer blijvende energiebesparing, 10-30% is al gauw haalbaar.

… over wat een energiescan oplevert

“Bij een kantoor bleek het elektraverbruik netjes het patroon van de gebruikers te volgen, ‘s nachts en in het weekend alles uit. De verwarming bleef echter 24/7 loeien! De reden: de gebruikers hadden altijd toegang en dan diende het wel warm te zijn. Toch maar gauw een overwerkschakeling laten installeren.
In één maand terugverdiend!
‘s Nachts naar kantoor? Dat doet toch niemand meer als je thuis kunt inloggen!”

Aanbeveling #2

"Ik ben heel blij met de hulp die ik kreeg bij energiebesparing.
Het gaat pas echt leven nu alle mogelijkheden op een rij staan met de kosten en opbrengsten erbij. Ik kan er gericht mee aan de slag en zie gelijk de opbrengst terug in een lagere energierekening"

“In het voorjaar kregen we de cijfers van een sporthal onder ogen. Wat bleek? Een hoog en constant warmteverbruik. De reden: de isolatie van de boilerinstallatie was verwijderd op zoek naar een lekkage - en niet meer teruggeplaatst. Een verliespost van al gauw € 1.200,-. De teller stopte pas toen de isolatie weer aangebracht was.”

Testimonial #4 Designation

“Een kleine verlaging van de binnentemperatuur naar 19 °C bleek een groot effect te hebben: 90% besparing op het warmteverbruik in de maand september. Hoe kan dat?? Voorheen ging de vloerverwarming ‘s nachts al aan om ‘s morgens op tijd de ingestelde temperatuur van 21 °C te hebben. Met een overdag oplopende buitentemperatuur en een beetje zoninstraling werd het al snel te warm en sprong ‘s middags de koeling aan. Nu de basistemperatuur verlaagd is trad dat verschijnsel nauwelijks nog op met de spectaculaire energiebesparing als resultaat. En geen kou klachten!

Aanbeveling #5 Benaming

"Complimenten voor de heldere communicatie, het actief meedenken en een heel mooi energiebespaaradvies"

Aanbeveling #6 Benaming

"Het bleek dat de luchtbehandelingskasten 24 uur per dag doordraaiden terwijl het kantoor in de nacht niet bezet is. De handbediening bleek ingeschakeld, de correct ingestelde kloktijden bleken overruled. Goed dat we energiemonitoring hebben anders waren we er niet achter gekomen"

Wil je weten wat een energiescan je oplevert?

Kom in actie en ga die hoge energiekosten te lijf,

…realiseer directe energiebesparing.

Een energiescan verdient zich snel terug, het advies wordt in steeds meer regio’s gesubsidieerd.

Gratis download

Vijf slimme methodes voor energieanalyse

Wil je aan de slag met de Vijf slimme methodes voor energieanalyse vul dan je naam in en mailadres en ontvang de downloadlink in je mailbox.

…en ontvang de link direct in je mailbox

Wil je:

…en ontvang de Best Practices in je mailbox

Je krijgt vervolgens regelmatig nieuwe tips en praktijkervaringen. Je kunt je altijd weer afmelden.