... over energiemonitoring voor mijn gebouw

Monitoring

Bespaar minimaal 10% met inzicht in je energieverbruik

Oplossing

Monitoringsportal

De keuze voor een portal hangt af van de grootte en complexiteit van het gebouw. Vraag advies voor een monitoringsoplossing. Heb je al een tool in gebruik? Geen probleem, we kijken welke aanpassingen zinvol zijn. Maatwerk dus. Snel inzicht en overzicht in energiecijfers, ook bij meerdere locaties.

Energiecijfers in één oogopslag

Ontvang per kwartaal, halfjaar of per jaar een rapportage met weergave van verbruikscijfers, trends en benchmark, op maat.

Snel inzicht en overzicht in energiecijfers met toetsing aan Kpi’s.

 

Voldoen aan EBS verplichting

Boven een bepaald energieverbruik is een Energie Bewakings- en registratie Systeem (EBS) wettelijk verplicht. In ons advies voor monitoring houden we hier al rekening mee en voldoe je aan deze verplichting en aan de bijbehorende rapportage-eisen.

…naar energiecijfers die je wat vertellen.

“Veel problemen die zich voordoen met de energieprestaties en het comfort van gebouwen worden niet zozeer veroorzaakt door ongeschikte gebouwtechniek of een gebrekkig installatie-ontwerp, maar door het ontbreken van technische monitoring en kwaliteitsbeheer gedurende de gebruiksfase van het gebouw.”

Check monitoringsoplossing

Welke monitoringsoplossing past bij mij?

…en ontvang het resultaat van de beoordeling per mail.

Bieden de keuzes in dit formulier geen passende uitweg? Neem gerust contact op via 0343 538 987. Het lukt niet altijd om de telefoon direct op te nemen, spreek dan een boodschap in. Of stuur een mail via de contactpagina.

Wil je:

…en ontvang de Best Practices in je mailbox

Je krijgt vervolgens regelmatig een mail met nieuwe tips en praktijkervaringen. Je kunt je altijd weer afmelden.