Keukenafzuiging

Met enige regelmaat kom ik bij horecaondernemers over de vloer voor een energieadvies. Wat me opvalt dat er weinig aandacht is voor het bedienen van de afzuiging in de keuken, deze gaat ’s morgens aan en ’s avonds laat weer uit. ‘Dat moet, anders komt er geen gas uit de kookpit’ hoor ik dan. En dat is ook zo echter daarmee hoeft de ventilator nog niet op zijn max te staan loeien.  

Veel keukens zijn tegenwoordig open naar het restaurant zodat je ziet wie de kok is, hoe hij/zij het eten voor je bereid en hoe hard hij/zij voor jouw eten werkt zodat je vanzelfsprekend begrip krijgt voor de ambachtelijke inzet en begrip dat je soms wat langer moet wachten op de volgende gang van het menu. 

Ik heb drie tips voor het besparen van energie in de horeca-keuken op een rijtje gezet. Klik hier om de tips te kunnen downloaden.

Gratis download

Tips voor energiebesparing in de horeca

Wil je de tips voor Energiebesparing in de keuken vul dan je naam in en mailadres en ontvang de downloadlink in je mailbox.

…en ontvang de link direct in je mailbox